trött tjej, trots att jag fick sova till halv nio!
detta innebär mysoutift, leggins, älsklings tröja och halsduk!
lång dag idag, kommer hem fyra sen blire fix o dra sig vidare till älskling!
mer uppdatering då!
måndag, start på veckan!
dagen har gått förvånadsvärt fort, 3-4timmar i skolan!
jobbat på bra..dock fick jag mitt första F (underkänt i huvudtaget) idag, på ett matteprov...men vet inte hur min lärare räknar poängen..konstig sak!
sen hem till älskling på direkten efter skolan.. vi tittade på film (the women in black) andra gången jag såg dig och den var bättre första gången.
sen en dålig nyhet! tror jag har fått urinvägsinfektion.. och nu undrar ni hur jag kan veta deta.. Jo enda sen jag var liten har jag alltid haft lätt för mig att få just urinvägsinfektioner så jag vet exakt hyr det känns!
men ska hoppa in i duschen och massera magen med varmt vatten & går det inte över blire o ringa läkaren imorgon!


som alla säkert redan förstår, har jag till tillbringat hela min helg med min käre pojkvän. 
men jag har också hunnit med att vårstäda våran tomt där hemma, skiiti jobbigt. bära massa betong och granit, mina händer är jätte konstiga nu! 
förutom det så har helgen var helt fantastisk som vanligt med älskling! i lördags var vi ute ett tag och träffa några men vi beslöt oss att åka hem tidigt eftersom att det inte hände speciellt mycket. 
igår var vi hemma hos honom och jag umgicks med hans mamma&syster medan han var ute och fixade massa saker med crossen, jag konstanterar att det är vår nu! sen har vi cyklat också, sommarkänslorna bara sprudlar! 
långt & onödigt inlägg men har grymt tråkgit då jag sitter i skolan och väntar på att min lektion ska börja.. mer uppdatering under dagen, jag slutar tidigt. skönt! & lediga på onsdag! 
 

Har varit ute och på promenad med mamma, pappa & lillebror. jag och lillebror cyklade medan mamma & pappa gick! riktigt kul o cykla igen hihi! 
nu sitter jag framför datorn framför tv;n och tittar på filmen berättelsen om Pi, får väl se om älskling dyker upp någon gång, fick nyss sms om att wow var ett skit spel såååå :PppPpp 
aja, har en bra fredag allihopa :') 
har handlat en ny cykel tlll lillebror & storhandlat, duktii tjej! (dock så behövde jag ju inte göra så mycket) hihii 
sitter och tittar på tv nu, oth... världens bästa! 
pappa står ute på altan och ska starta grillen, grillat kött.. mums fillibabba va gott! 
ikväll kommer andreas hit, får väl se vad vi hittar på, jag ska nog sova relativt tidigt för min familj ska upp tidigt imorgon vårstäda! älskart! 


sitter i mitt skåp just nu och väntar på mamma & pappa som har hämtat min lillebror så ska vi åka vidare till örebro:') sista lektion inställd idag så har haft tre lektioner, vård, medicin, natur..inga lektioner som kräver mycket..gjorde ett prov på naturen och det fick jag C på, ganska nöjd eftersom jag inte plyggat nå!
nu kommer m&p snart så ska packa i ordning allt:)!
har haft huvudvärk sen igår, trodde de var för att jag var trött..men den var kvar i morse och stort bevis på att jag inte mår bra i kroppen är att jag försover, försov mig ungefär en timme... men hoppade ur sängen och satte på mig kläder och in i bilen påväg till skolan.. satt och var nervös inför nationella skulle gå med min huvudvärk så valde att följa med pappa&mamma på återbesök hos otropeden med pappas rygg och blev kvar där i sex timmar.. fick även se när läkaren stack en kniv i ärret och grävde runt med en sak..detta gjorde han utan bedövning så pappa skrek tills han grät OCH det är de äckligaste jag någonsin har sett!
men nu har jag pluggat till mitt naturprov imorgon och så får vi se när jag får göra mitt nationella..tråkig o missa de men jag har migrän så ska ta det lugnt med huvudvärk så det är väl lika bra!
nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon!

brukar lägga mig 21.00 men nu är klockan redan 22.00.. men har faktiskt ätit godis och haft lite mys ikväll, inte ätit godis på typ två veckor(?!) helt sjukt! 
så ska ta och lägga mig i sängen, gosa ner i pojkens tröja & sova hela natten, har tre timmar svenska nationella imorgon.. ska skriva uppsats, usch! 
önska mig lycka till! 
snart släpps samsung galaxy s4 (upgraderingen på min telefon, s3).. då är frågan, är jag sugen på s4an? 
nej det är jag faktiskt inte, brukar för annars vara en teknik nörd och alltid vilja ha det senaste! men s3:an är absolut den bästa telefon jag har, det bästa jag har fått i hela mitt liv! 
sen har jag läst om s4an och det är inte mycket som är skillnad, bara ungefär 3/4 nya funktioner.. som man förmodligen inte skulle använda iallfall! den största skillnaden är att s4an har 13 migapixlar kamera och s3an har 8.1.. men jag vill inte ha det senatse längre, jag är sjukt nöjd med min s3a! dock att det inte längre är den senaste, love my bebeis ♥


trött tjej idag, men tur att solen steker på! nästan för varmt med skinnjacka i solen..
sitter på buasen på väg in till skolan nu, helt slut men tur att det är kort dag så man kan hem o vila lite!
drömde inatt om att bon jovi (min favroit) var hemma hos oss, det kändes så jäkla verkligt!
är i skolan nu, har haft svenska då jag har lyssnat på halva klassen som har haft muntligt i nationella.. jag valde att göra det imorgon, och nu ska jag ha engelska... och har ingenting att göra på engelskan heller sen får ajg åka hem. 
onödigt att egentligen vara i skolan men tänkte faktiskt göra nationella idag, men sen tänkte jag cokså imorse när jag vaknade att jag skulle vara hemma.. 
har fortfarande ont i bröstet + förkylningen. 
nu har jag också skit ont i huvudet, (syrebrist?) ska hem och äta något och plugga mitt svenska antionella och hoppas att jag mår bättre imorgon så jag är lugnare inför redovisningen. 
sedan blir det utvecklingssamtal klockan kvar i tre.. 
hoppas ni haft en bra start på dagen! 

okej, jag sitter ner på mammas & pappas sovrums golv och läser mitt nationella högt flera gånger på raken.. förösker verkligen läräa mig det. sen sätter jag igång min keynote för att försöka prata utan papprena men kommer inte ihåg någonting, tappar bort mig och stammar! 
jag spyr snart på det här, det är så jäkla komplicerat och invecklat, så jag vet inte själv vad jag har skrivit. 
aja, jag får läsa innantill imorgon och får E på det här, SKIT KUL 
uuuusch sppyyyyyyr ! 


hemma från skolan idag, måste sitta ner och andas stillsamt och vars lugn eftersom att jag har haft hjärtklappning på natten och förhöjt ekg, prover är lämnade på vårdcentralen så får svar på fredag. en halv liter blod så får se till och inte svimma (trodde jag skulle dö inatt)
ska iallafall ut på en liten sväng för att få frisk luft(bra för lungorna) sen ska jag läsa mitt tal, två nationella så får väl plugga lite!
jag älskar barnfilmer, animerad helst.. alla brukar älskar disney, och det gör jag! men jag bryr mig inte så mycket om det är disney eller inte! jag bara tittar! detta är några filmer jag har sett som jag verkligen tycker om! 
planet 51,
madagaskar 1, 2 och 3,
gnomeo & julia,
bilar 1 & 2,
shrek 1, 2 och 3,
alvin & gänget 1, 2 och 3,
dumma mig och hopp! 

Har kommit hem från skolan nu och ska genast sätta igång att plugga, har naturprov imorgon (fick reda på det idag) och har inte varit så aktiv på lektionerna, så får väl läsa igenom hela boken ett X antal gånger haha! 
Sen ska jag läsa min svenska redovisning också, ska hinna med mycket nu! 
Var in på ica på vägen hem och köpte lite godis, det förtjänar man när man pluggar hela dagarna! hör av mig ikväll, hppas eran vecka har startat bra :) ! 
fick reda på idag att jag har naturprov imorgon, och har nationella svenska muntlig redovisning på onsdag, så idag & tisdag kommer jag inte ha tid att göra något förutom att plugga.... 

Jag som ska sova gott inatt eller? nyb'ddad säng, med mitt älskade hello kitty set! riktigt mysigt. 
jag tittar på how i met yor mother medan jag går runt och städar lite i rummet, ska väl snart sluta städa och fortstta med mitt nationella tal,det behövs verkligen! 
mer uppdatering ikväll :) !

Hela helgen har spenderats med älskling, (igen) standard när man har pojkävn! iallafall för mig. 
i fredags var vi hemma och tittade på star wars och mös och åt grymt mycket godis, i lördags gick dagen till att göra i ordning oss för att senare på kvällen förflytta oss till Hällaträffen (bilträff), jag kan säga att det var riktigt kul att vara där.. jag älskar snygga bilar som har mototrer som låter! mitt hjärta slår ungefär ett extra slag när riktiga bilar gasar. dock var det kallt & tråkigt väder, men det blir säkert fler hällaträffar för våran del och då hoppas jag på att det blir lite roligare! 
kom hem runt tre inatt så har mesta delen sovit bort hela söndagen, min söndagsångest är ritkgit stor.. känns som att jag har jättem ycket att göra men vet inte riktigt vad... så tänker börja med att städa rummet och byta sängkläder.! 
hejssvejs! 


tittar på star wars med pappa, lillebror och älskling.
dock är jag skit trött men håller ut för deras skull, detta blir sista inlägget för ikväll så godnatt bloggläsare! ♥
va synd att jag inte kommer vara undersköterska mer än ungefär två år då..
Här sitter jag, har suttit på exakt samma ställe sen jag kom hem.. 4 timmar och skrivit på mitt svenska tal. Jag är väl typ klar, är dock bara 4.22 minuter och vill att det ska vara minst 5 minuter så får väl försöka lägga till lite mer. Annars sitter jag just nu och lyssnar på ansiktet och maskinen, gamla hederliga maskinen..nästan så jag glömt bort dom..bästa killarna! 
älskling kommer väl hit om en timme typ, får se vad vi hittar på då.. min kompis i köping tjatar om att vi ska åka dit men vet inte.. hihiih 
ha en bra hemma kväll eller festa sönder nu allihopa! 
Eftersom att min naturkunskap var inställd fick jag sluta två timamr tidigare, det tackar man inte nej till på en fredag. Nu ska jag göra klart det sista på svenskan och sedan måste jag städa rummet, ser ut som det har varit ett krig där!  Sen ska jag ta det lugnt hela kvällen, och umgås med älskling! 


Godmorgon! :) Fredag idag, innebär helg! har längtat så jädrans mycket, helhelg med älskling denna helg! 
idag är min naturkunskap är inställd så har flyttat fram svenskan så jag slutar svin tidigt.
nu har jag medicin och ska gå runt och leta efter brandsläckare & brandvarnare i hela skolan, hahaha! 
nu har jag skrivit lite på mitt tal, tittat ett avsnitt av the following, hunnit tita på tv med pappa, tittat på kläder till mig och pojken... hittat mycket fint! även påbörjat planering av outfit till lördag.
men nu, är det äntligen dags för att sova.. och så hoppas jag på att jag är pigg imorgon för det har jag inte varit någonting alls denna vecka! 

Detta är ansiktsprodukter som min mamma köpte hem till mig, Oriflame pure nature organic! 
det är en sorts två, olja och kräm! 
jag har använt det sedan i söndags kväll och jag känner redan förbättrning! 
min hud har blivit reanre, mjukare och lenare... även att huden har blivit finare! därför tänkte jag att detta är något jag rekomenderar! 
testa dettaaa! jag är jätte nöjd! 
Jag har inte gjort något skolarbete alls, men ska väl börja nu hade jag tänkt! Få se om jag kommer på något mer att säga om kvinnorna i framtiden... 
har dock lekt lite undersköterska här hemma, har fått tvätta och lägga om pappas sår efter operationen! ååh så kul det är, jag har verkligen valt rätt linje! 
många skulle tycka det är läskigt & äckligt men jag tycker det är så spännande med hur kroppen kan återhämta sig, det ser ju så fint ut! och får jag säga det själv så är jag ganska grym mohahaha
Detta är det svåraste jag har gjort, att skriva mitt tal till det muntliga nationella i svenska. Temat är Framtid! 
och jag vet inte riktgit vad jag ska prata om, tror väl att jag ska prata om könsroller i framtiden.. men vad fan ska jag skriva? typ förändringen.. 
tycker det här är jätte svårt, börjar få lite smått panik om jag ska vara ärlig... 

finaste killen i hela världen - bild från igår


blev dåligt med uppdatering igår eftersom att jag hade hel dag med min fina pojke, vi var i köping och försökte hitta en "partytop" till mig som jag kan ha tills på lördag, då jag har lovat älskling att följa med på bilträff, haha! 
vi köpte även godis (mitt favorit godis) och myste på kvällen, skit bra dag helt enkelt! 
idag är det torsdag och det innebär lång dag för mig & min klass, vi går fram till halv fyra.. vilket vi gör två dagar i veckan bara.. när jag kommer hem måste jag lägga ner all tid & energi på mitt muntliga nationella i svenska! 
har engelska nu, så ska öva inför nationella... ha en bra dag! 
Godmorgon! Blev ingen vidare uppdatering igår, men fastnade framför the following...är det någon utav er läsare som har tittat på det än? om inte, GÖR DET!
idag är det onsdag och det innebär kort dag för mig, dock blir dagen lite längre eftersom att jag ska på studiebesök men får kompledigt nästa onsdag, skit skönt! 
sitter på svenska lektionen nu och ska börja förbereda inför mitt muntliga nationella i svenska.. men vet fan inte vad jag ska prata om?! funderar på att prata om min egna framtid, men jag vet inte om det är så intressant... får väl se.
Ber om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen, men har inte uppdaterat något i helgen eftersom att jag var i norrtälje hos min kusin (mer om det kommer sen) och igår umgicks jag med min pojkvän som jag inte träffat på en vecka. 
Men nu är jag hemma, och ska börja förbereda inför mitt svenska muntliga nationella.. (ser ni mitt hår? kort!!) ska försöka jobba effektivt så får vi se om jag kan träffa andreas ikväll! 


inte sådär jätte bra bild..men en utav sakerna jag gjort i sthlm är att klippa av mig håret.. (skiit kort, känns de som) även färgat det brunt!
ni får bättre bild någon annan dag, men jag klippte 1dm eftersom det var slitet... usch:(!


är på kusins jobb så chillar i lastbilen.. och nyss så skrämde ena chauffören ihjäl mig!
kusin slutar fem o sen hem och göra fredagmys så ska vi ut i morgon:')
btw, jag har tappat bort två av mina favorit ringar & mina blommiga solglasögon...måste leta rätt på det idag! känner mig allmänt duktig ;-)


Hejsan hoppsan! Idag vaknade jag upp på ett bra humör vilket är super eftersom att jag har massa saker att göra eftersom att jag åker till min kusin i norrtälje imorgon!
jag ska packa, städa(;-), färga håret, måla naglarna, tvätta osv.
ska bli skönt o få miljöbyte för en helg, tråkigt att jag åker här ifrån när älskling väl kommer hem!
menmen dags att sätta fart, ha en bra dag alla där ute!

Men har legat i sängen & tittat på the following näst intill hela dagen, har städat lite & lagat mat också! Men nu funderar jag starkt på att gå upp i köket och göra chokladbollar, så jag har något att mumsa på! 
personen som skrev kommentaren igår har inte hört av sig än.. hm(?) jag är ju så nyfiken! :D 


The Following, helt klart bästa serien! ♥
spännande och det finns inte en enda dålig scen, något alla måste se!
Klev upp för cirka en halv timme sedan och har hunnit äta frukost. Jag är så stolt öer mig själv som har börjat äta frukost, detär väl ändå dagens viktigaste måltid? 
jag ska strax börja fixa mig och sen (tappa inte hakan) fortsätta att städa rummet haha, jag är så dålig på att städa! 
idag är det onsdag, inte lång tid kvar till söndag (då jag äntligen får träffa min TROGNA pojkvän igen) 
"Så vitt jag vet har du varit otrogen mot din nuvarande pojkvän både en och två gånger, kanske hade fel då hehe."

Den som har kommenterat denna kommentar kan gärna få ta kontakt med mig och berätta  när, var & hur. 
för jag & andreas har haft förhållande i "tre år" och ALDRIG någonsin har jag då som kysst, pussat, haft sex eller något med en annan kille. 
och jag skrev själv att otrohet går vid "en puss på munnen", och det har aldrig hänt. 
 


fint vårväder, skinnjacka & halsduk.... blå himmel & osminkad tjej! 
Är jag i ett förhållanden nu? Ja 
Tror jag på kärlek vid första ögonkastet? Ja, föll för min pojkvän första gången jag såg honom
Hur många har jag varit riktigt kär i? Två stycken 
Min första riktiga kärlek? Tom rondinini
Är jag oskuld? Nej
När hade jag sex senast? Söndags
Skulle jag ha sex med den jag senast fick sms av? Ja, eftersom att det är av älskling eheh
Har jag haft sex med fler än 20 personer? Nej, bara en person
Har jag kysst ett ex efter att vi gjort slut? Ja, 
Vem? Både Tom och Andreas
Vart går gränsen vid otrohet? Puss på munnen, men ska man ge komplimanger till tjejer hela tiden & skicka både pussmunnar & hjärtan & vara as intresserad så behöver man inte vara tillsammans med mig :)
Har jag varit otrogen? Nej
Har någon varit otrogen mot mig? Nej
Är jag svårflörtad? Ja
Har jag gråtit framför någon jag tycker om? Japp 
Har jag slagit någon jag tycker om? ohjaaa... 
Om du har en pojk/flickvän hur skulle jag beskriva denna person? Världens finaste kille, omtänksam och tar alltid hand om sin flickvän, världens snällaste. ett plus i kanten är ju att jag älskar hans utseende och hans klädstil. 
Vad är mitt fullständiga namn?  isabella johanna mähl 
Vad tycker jag om med mig själv? 
att jag alltid vill de bästa, och ställer alltid upp när någon behöver hjälp
Vilken/Vilka är min sämsta egenskap?
att jag är aggressiv, blir väldigt lätt arg 
Är jag nöjd med mitt utseende?
nej
Vad vill jag ändra med mitt utseende?
min spetsiga näsa & så vill jag kunna le
Är jag nöjd med min kropp? nej 
Vad vill jag ändra med min kropp?
vill ha större rumpa.... 

Vad är jag nöjd med på min kropp?
min mage, den är alldeles lagom "platt"
         
Ny vaken tjej hej! trött tjej hej... 
Godmorgon på er i detta vackra vårväder! skämt o sido, men jag älskar att våren är här, eller nästan.. jag ska nog göra ett nytt försök o ta fram skinnjackan, men denna gång med halsduk haha! 
idag har jag ingenting planerat, känns som hela mitt lov är o planerat, jag har blivit en sådan tråkig människa... 
men inatt har jag inte sovit någor bra heller, vaknat flera gånger så är helt slut. 
tänker iallafall städa klart rummet och ta outfit bilder till er mina kära bloggläsare! 



uppdarering; sitter o spelar betapet med älskling♥
jag skulle ut och träffa mina kompisar men blev inte av, skiter i det istället(: 
nu sitter jag vid datorn och pratar med älskling på skype, tur att skype finns... ska ta och städa också, byta sängkläder oså.. älskar att ha ny städat rum! 
 


har fått tummen ur röven o skrivit till mina kåmpizar, ska äntligen få träffa dom igen♥ wiiiieee
så ska göra i ordning mig så jag är klar till sex:')