har hjälpt älskling att städa, tycker så synd om honom som får göra det själv det kommande veckorna!
nu sitter vi i soffan, jag med knät i högläge och tittar på fångarna på fortet och äter godis!
sedan blir det att duscha och vidare hem till babe♥
jahapp! som rubriken säger så hoppar jag runt på kryckor nu, det var inte så positivt hos doktorn. 
jag hade redan behövt åkt till doktorn i måndags (när jag gjorde illa mig) eftersom att jag inte får stödja mig på benet. 
han sa aldrig vad det var för fel, bara att det är korsbandet som strular! har fått en remiss till röntgen, så hoppas att jag får röntgen tid så fort som möjligt. så får vi se vad det är för fel, 
han sa inte heller hur länge jag ska ha kryckor, antaligen fram till röntgen och sen får vi se efter det. 
för övrigt, är jag jävligt glad att det är fredag! äntligen heeelg, ligger i soffan nu och väntar på att andreas ska komma så ska vi städa klart det sista.. jag får göra så gott jag kan haha ;) 
Godmorgon! Äntligen fredag, ska bli riktigt skönt att äntligen ha helg! 
Just nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli 9.30, eftersom att jag ska till doktorn och kolla mitt knä. 
hade jätte ont i knät i måndags efter löpningen, och sen dess har jag gått på tå.. så får se vad dom säger, jag tror ju på översträngning som har lett till inflammation.. haha brukar vara så, (har haft det fyra gånger) 
sedan är det direkt in till skolan och ha två, två & en halv lektion..sedan hem och städa med älskling så vi har det gjort! om han är frisk vill säga, min lilla bebji:(! 
Godmorgon! Första gången sedan jag började skolan somjag försovit mig så jag har missat en lektion, missade matten imorse. Antagligen för att vi sprang blodomloppet igår och jag har knappt sovit något för jag har så ont i mitt knä (kan inte röra benet). Men kom til skolan lagom till andra lektionen. 
Just nu sitter jag på psykiatri lektion, så jäkla intressant! Skriver om historien, riktigt spännande. 
Ska följa med älskling hem idag efter skolan så får se hur det blir med uppdateringen. Äsch ska fortsätta jobba nu! 
testade något nytt idag. 
 
 


godmorgon, står och väntar på älskling som ska ta mig till skolan.
jag är grymt trött och hae sovit jätte dåligt inatt så vi får se hur den här dagen blir..
efter skolan ska jag och min klass till västerås och springa blodomloppet...inte alls taggad, men hoppas på att det blir kul!


jag avslutar alltid helgerna med att bädda nytt i sängen, det luktar så gott och känns mycket fräshare!
så nu är hello kitty påslakanet med igen, favvo♥
ska hitta nå bra o titta på och försöka sova! godnatt'
tänkte och ta o berätta om min fantastiska helg, som har gått för fort! 

i fredags kom jag hem från skolan halv fyra, och på direkten stack och jag älskling iväg och jobbade lite granna, extra cash.. helt okej:') sedan följde jag med honom hem för att äta och göra i ordning oss! sedan åkte vi ut till fäbo på 18års fest, älskling var chaufför hela kvällen och natten så kom inte hem förs fem på morgonen. 
det blev väldigt mycket åkandes fram och tillbaka, men hade riktigt trevligt! mådde kanske dock inte så bra o lördags morse när jag vaknade.* 
mamma väckte mig nio för att jag skulle iväg och klippa mig men jag orkade (kunde inte) så ringde och avbokade tiden och gick och la mig bredvid andreas igen, sedan sov vi hela dagen..vaknade bara och åt mat. för på kvällen sen var det hällaträff. den sista hällaträffen, så det var riktigt med folk och väldigt roligt! dock väldigt kallt, men jag hade ju min vinterjacka så jag stod ut! helt otroligt att behöva använda vinterjacka i augusti.. 
vi hade riktigt kul med grabbarna som var med, oskar jimmy och johannes :) kom hem vid två och sov i 12 timmar hihi. 
idag har vi tittat på film och sedan jobbat igen, nu är jag hemma, nydyschad och packar inför imorgon! 
 
detta är jag just nu, heheh sitter i skolan,forever alone.. har håltimme fram till 10.45! 
iallafall, vet att jag lovade att uppdatera men inte har gjort det, men ska försöka komma igång. 
skolan rullar på som vanligt, har fått tre nya ämnen som verkar rätt så intressanta, speciellt psykrati! 
jag slutar halv fyra varje dag så kan bli tajt med uppdatering! men när jag kommer hem ska ni få bild på lite saker jag har fått hem, spännande! ;) och så ska jag fixa mina naglar med glitter också, för jag har äntligen lyckats spara ut! 
mer uppdatering när jag kommer hem :') 
 
Sen jag skrev sist har jag handlat lite "bra och ha saker" och present till älskling som fyller 18imorgon och varit barnvakt åt min brorsdotter! 
Först var jag&nova och handlade med pappa & tobias, sedan har vi tittat på film och lekt ute på tomten och i lekparken. riktigt kul att få vara själv med henne:) 
idag skulle jag egentligen åkt till andreas, men han ska plugga körkort så ska inte dit förs imorgon och fira honom, lite surt sådär :-/ 
och just nu sitter och spelar lite facebook spel och har nyss duschat, vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen! (bilder på vad jag köpte får ni sen:)
 


lite morgon mys i sängen framför tre kronor innan det är dags att gå upp o käka frukost.
denna dag ska jag vara barnvakt, tills imorgon!
Godmorgon! Idag är det inge roligt väder ute, en perfekt dag för att göra tråkiga sysslor inomhus, så jag har tänkt att fortsätta städa rummet och att tvätta! 
Ska ju vara barnvakt imorgon så det är bra om rummet är rent, haha och sedan trivs jag mycket bättre när rummet är städat. Men samtidigt som jag städar har jag tre kronor på, bästa! 
 
Go'kväll! Jag har nyss anlänt hem från Stockholm och hälsat på hos mina kusiner. Det var riktigt kul att träffa alla, igen.. speciellt när familjen har utökat med två barn, en på tre år och en på 8månader! 
Är riktigt trött, gick upp klockan tio.. haha men ska duscha & raka mina ben och sedan försöka städa på rummet, och har jag fortfarande energi efter det ska jag försöka på börja ändra på bloggen! 
hoppas ni haft en toppen måndag;d
 


(bild från rixfm festival)
nu har jag lagt mig i min egna säng! enda sköna med det är att jag får ha alla kuddar för mig själv eheh :}
ska titta på tre kronor & sedan sova! upp tidigt imorgon för att fara till stockholm, mer om det imorgon! godnatt ♣
har från och till velat ha en systemkamera, men nu är det dags att köpa en! 
eller vet inte om jag ska köpa den nu, eller efter jag fyllt år ehehe, cash! 
 
Nikon D5100 är den kameran jag förmodligen kommer att köpa! 
  • 16,2-megapixlar
  • 3-tums vinklingsbar LCD
  • Filminspelning i Full HD
  • HDMI-utgång
  • HDR-läge
  • 18-105/3,5-5,6G ED VR medföljer 
 
 
Hejsanhoppsan! tänkte ta och berätta lite om min helg så att ni har något att läsa. Jag har spenderat hela helgen hemma hos älskling, enda sedan i torsdags faktiskt. I torsdags var vi i Eskilstuna och tittade på rix fm festival, så som artister som Panetoz, Medina, Adelen, Darin, Josef Johansson osv! Det var helt okej, jätte kul att se alla artister men jätte tråkigt väder. I fredags firade vi min pappa som fyldde 45, hade det allmänt trevligt osv. 
Sedan åter till älskling och upp klockan 06.00 i lördags för att åka till linköping med hans farbror för att sälja moppen (fyfan, ville bara gråta..) och sedan på motor tävling där hans pappa var och tävla. 
Kom hem sent igår och somnade nästan på en gång. Nu sitter jag hemma ute på altan och målar naglarna, tittar på tre kronor och dricker energidricka (väldigt viktigt att ni ska veta det). 
ska fortsätta med det nu och måla ett till lager, hehe.
Nu har ni iallafall något att läsa och så ska jag försöka att komma igång att blogga, igen!! vill också ändra designen, men vet inte om jag orkar det idag.