dagen har varit jätte bra, älskling har hjälpt mig förvånadsvärt mycket med bebisen vi är barnvakt åt.
vi gick ut och gick alice och nu sover hon som en stock så jag o älskling ligger i sängen och tittar på film med vagnen bredvid oss.
just nu är andreas och köper en kebebrulle eftersom vi inte ätit någon middag utan bara lunch! blir nog sista inlägget, så godnatt på er :*
varit och handlat lite med älskling, bl.a denna goding


älskling & jag har blivit vuxna - tittar på nyheterna i sängen ^^


Godmorgon! - gammal bild


Ligger i sängen bredvid älskling och ska alldeles strax kliva upp och gå iväg o klippa mig! Ska bli riktigt skönt med en förändring. Vad står på schemat idag då? först klippa mig, sen ska jag&älskling nog köpa godis och chokladkalender, det är ett måste! Senare idag ska jag och min stora syster vara barnvakt åt våra brorsdöttrar..Sandra har bestämt sig för att hon ska vara barnvakt åt Nova och jag åt Alice för Alice är bara 7månader och sandra vågar ju knappt titta på en bebis ;-)
Vi ska vara barnvakt över natten så älskling har lovat att hjälpa mig.
Nu är det dags att väcka honom, hörs senare idag då!


Har slutat för dagen nu och sitter ute med alex och väntar på bussen. Det är dock tråkigt att det är mörkt när man åker hem från skolan, känns som att hela dagen har gått åt till skolan!
När jag kommer hem ska jag städa rummet och skriva på min krönika om antiken. Inte direkt intressant ämne men jag måste få bra betyg.
Ikväll ska jag förmodligen äta kina bufé med min älskling...sen har jag inge mer planer :) hoppas du läser det här nu kirsthy ;-)


Hejsan hoppsan! Äntligen fredag, är så skönt med helg. Den här veckan har varit jätte lång.
Har min andra lektion nu, medicin...kan ju vara den bästa kursen. Just nu gör vi HLR, hjärt och lungräddning! Vi har lärt oss att göra hlr för hand, men nu lär vi oss att använda hjärtstartare.
Nu ska jag gå på lunch, sen är det bara två lektioner!

Första gången på fem veckor som jag sitte rmed datorn hemma och gör skoluppgift, det som är de sköna med att vara på praktik..slippa alla läxor! Nu har vi istället jätte mycket känns det som, har en uppgift på svenskan (att skriva en krönika (som jag aldrig har gjort, och min lärare berättar inte hur man ska göra, utan har istället lagt ut en länk på nätet där det står hur man gör, fattar ingenting!!) Sen har vi en uppgift om omvårdnad vid hjärtsvikt, och det här är stora uppgifter så det är drygt att sitta med dom, känns ändå som att man inte kommer någonvart! Just nu sitter jag och jobbar lite med specialpedagokiken, skriver om olika verksamheter inom LSS..men är snart klar. 
Så nu vet ni varför jag inte uppdaterar så mycket, har fullt upp med skolan. Men ändå känns livet rätt nice faktiskt, och på lördag ska jag klippa mig 9.30, fattar inte varför jag alltid ska få så tidiga tider.. kommer ju vara skit trött!! 
 
men vi adventsljusstake framme, och idag köpte mamma ett ljus med 24 nummer på, för att man ska räkna ner till julafton från den 1 december..detta ljus tänder vi alltid när vi äter. 

förövrigt har jag varit jävligt trött idag, varit påväg att somna vad jag än har gjort. Men nu är jag hemma och sitter och väntar på mamma, pappa & älskling som ska komma hem så vi kan äta...pizza mums. Så länge tänker jag ta och platta mitt hår, för ska testa en liten ny frisyr imorgon...tror jag! Längtar tills jag ska klippa mig, vill bara ha en stor förändring nu. 
 
såhär laddade jag inför träningen igår kväll, marängtårta & monster energy! 

Godmorgon! Har haft min första lektion, mattematik. Nu har jag håltimme fram till kvart i elva, men får sällskap av några i min klass som sitter ute och jobbar på engelskan. 
Igår var det jätte kul på träningen, alla var glada och vi skrattade hela tiden. Dock har jag skit ont i mitt knä, det var en månad sist jag hade såhär ont. Det hugger varje gång jag sätter ner foten i backen, menmen. 
Har även fått mitt nya busskort, skit skönt och idag ska mamma gå och beställa klipptiden till mig, vill verkligen ha en förändring NU! ska titta lite på how i met your mother nu hihi. 
 

Sitter på psykiatri lektion nu men är klar med min uppgift så har gogglat lite om man ska ha klocka & förlovsningsring på höger eller vänster armen. Jag själv tycker att det inte spelar någon roll om man har klockan på vänster eller höger, jag tycker att det är mer som en vanesak. själv har jag min klocka alltid på höger arm. Men genom min googlade kom jag fram till snabbt att klockan ska sitta på vänster arm, EGENTLIGEN...men förr i tiden var det mer viktigt, idag får man göra lite som man själv vill. Såg också någonstans att kungliga klockor tickar även åt höger. 

Förlovningsringar då? I Sverige ska man ha förlovningsringar/vigselring på vänster hand. Men runt om i världen är det vanligare att man ringen på den vänstra fingret. I vissa länder har man förlovningsring på vänster hand och när man sedan gifter sig flyttar man över de till höger hand. Men sen får man ju bestämma alldeles själv hur man vill ha det (iafall i sverige o.O). Det är många som bestämmer sig för att ha förlovningsringen på höger hand bara för att vara lite annorlunda men jag själv vill ha min ring på vänster hand, så att alla omkring ser att jag är förlovad hihi! 
 
Godmorgon!


Är riktigt trött idag, har sovit jätte dåligt och har bara tänkt på min älskling hela natten, bästa människan i hela universium♥

Just nu sitter jag och tittar på tv4 nyheterna och dricker ett glas oboy, en ren rutin! Börjar halv nio och får skjuss till skolan så jag fattar inte varför jag gick upp så tidigt. Idag vet jag inte vad jag ska göra förutom att det är träning ikväll, skönt. Men skulle inte förvåna mig om vi får massa skoluppgifter den här veckan...
Ska göra klar mig nu, hörs sen!

Det här är min vy just nu, sitter i sängen med datorn med lite tända ljus och även tv;n på. 112 på liv och död är något som bara måste titta på. Jag sitter och funderar hur jag kan göra mitt rum lite mysigt till julen...ska leta runt hemma kring det julpynt vi har, jag själv tycker att tända ljus är huuur mysigt som helst så egentligen räcker det, men vill ha lite julstämning. 
funderar på att ha en tomte eller något, vill byta gardin men har inte röd men också att ljusslinga runt gaveln på sängen. vi får se, ska fortsätta att titta runt och även börja rensa! 
 
När jag kommer hem om ungefär fyra timmar ska jag städa mitt rum och rensa. Har så mycket skit i mina lådor och på hyllorna, och jag vill ha det rent och så lite saker som möjligt. Ska även rensa mina kläder för det är överfullt i mina lådor, går knappt att stänga och bottnarna börjar svikta. 
För övrigt så har jag endast MALM-möbler i mitt rum, alltså IKEA möbler... allt är i MALM förutom min säng, hihi! Om jag hinner klart idag kan jag försöka ta kort på mitt rum så ni får se hur det ser ut. I slutet av denna månad ska pappa också sätta upp mitt tak så att jag får bort betongen i taket. 
Nej nu börjar snart min lektion, puss:* 

Hade en bra måndag igår, skolan gick snabbt och vi gjorde ingenting på lektionerna. Sedan följde med älskling som skulle klippa sig, min snygga kille♥ Sedan hem till honom och äta max, mumsmums! För att sedan röra sig mot hadbollsträning, tråkigt nog var de flesta sjuka men vi fick göra det bästa av situationen och tränade skott på mål nästan hela träningen. Sen kom älskling och hämtade mig och jag sov hos honom, kan ju vara det bästa som finns att sova bredvid honom. 
 
Nu sitter jag i skolan och har haft min första lektion, matte.. asså jag hatar verkligen matte! Min andra lektion börjar om en timme, och resten av min klass läser engelska nu så jag ska försöka ta vara på tiden och läsa lite i min svenksa bok som snart ska vara klar. Robinson Crusoe. 
Uppdateringar mer sen när jag har något intressant att visa
 

Igår var jag i sthlm och hämtade min nya säng, 160cm bred! Helt underbart och jätte mysigt. Rummet blev mindre och mycket golvyta försvann, tycker det är jätte bra. Fick även två nya duntäcken, mjuka och goa. 

Just nu sitter jag i skolan, första dagen efter fyra veckor. Det känns konstigt att vara tillbaka, mycket roligare att vara ute på praktik. Ska ha två lektioner till sen hem..får se om jag träffar min älskling idag också♥ Har även handbollsträning ikväll, riktigt kul att vara igång igen. 
 


bästa handledare, började klockan ett och skulle slutat nio...men fick sluta fyra! underbart, speciellt eftersom att det är fredag, men har ändå inget planerat.
funderar på att gå ner o städa eftersom jag ska få ny säng på söndag, en större!
vi får väl se, haha!
Idag är det sista dagen på praktiken, börjar klockan ett.. vill hellre vara hemma känner jag just nu,men man måste ju! Har även blivit lovad att få sluta tidigare, ikväll ska jag få sova med min älskling, överlycklig! 
Har tittat runt på samsung galaxy s5 som släpps nästa år, gud vad det kliar i fingrarna! har blivit mycket förändringar, och vill bara ha den nu! 
ska försöka göra mig redo för praktik nu, så hör jag av mig senare! 
varför ska jag alltid titta igenom gamla konversationer..?

Det bästa med praktik är att man kan vara ledig lite när som helst, eftersom man jobbar inom vården! Men det är inte så skönt att jobba helger, men det blir fina pengar senare i månaden! Idag har jag iallafall varit ledig, riktigt skönt eftersom att jag jobbade lördag, söndag, måndag och tisdag! Även att det är mitt i veckan är jätte skönt eftersom att det får veckan att verka kortare! 
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, tog en promenad på 7km med mamma, skönt att vara ute i friska luften. Tråkigt bara att knät fortfarande inte vill som jag. När vi kom hem tog jag en välförtjänt lång dusch, rakade benen, hade hår inpackning, och tvättade hela kroppen med body peeling! nu känner jag mig fräsh igen. 
ska fortsätta att inte göra något, bara vila upp mig eftersom att jag börjar 6.45 imorgon bitti! 
 
tala inte om för mig att du vill leva med mig resten av ditt liv, säg istället att du inte kan leva utan mig.


gick upp klockan tio och åt frukost, nu är jag färdig fixad inför praktik. börjar klockan 13.00 och slutar 21.00, men ska fråga min handledare om jag får gå lite tidigare eftersom att jag har handbollsträning klockan halv nio!
det här är sista praktik veckan sedan ska jag tillbaka till skolan, men det är inte långt kvar till jullov, shit vad jag längtar!
uppdaterar mer ikväll!
så här såg jag ut på halloween när jag & andreas o massa andra kompisar var på en lokalfest i valskog.
det var väldigt kul, speciellt att träffa alla kompisar :-)




ligger i soffan med matkoma efter att ätit taco. idag är det fullt hus då vi är dubbelbarnvakt och hundvakt.
har pratat med andreas, och han kommer hit och sover... har det sagts iallafall!
ska fortsätta dega nu och titta på ken ring!


Hemkommen ifrån praktiken, gick det riktigt bra idag faktiskt. Känner att jag tar mycket större ansvar och att de äldre minns mig, tråkigt att jag bara har en vecka kvar. Men kanske blir att jobba på jullovet!  Trots att jag var väldigt trött efter att inte ha sovit någonting, bara för dig.
Tänkte om jag skulle ta en pn, men snart kommer lilla titti hit (hund) och då får jag väl hålla mig vaken genom att underhålla henne! 
 


ska på praktik imorgon mellan sju-ett, det suger eftersom att jag inte kan göra något denna fredag kväll! aja, får väl se när jag somnar, tur det är kort dag!
Just nu, och ett tag tillbaka har allting bara känts allmänt fel. Ni vet, när man går runt och är påväg att bryta ihop när som helst (ja, så känns det..att så fort jag öppnar munnen kommer tårarna rinna ner för kinden). Dock vet man inte till 100% vad som är fel, det är ju självklart att det finns något man vet är fel, men vad mer? Men jag vill inte ta tag i situationen för jag är rädd för konsekvenserna. Det känns som att jag håller på o brytas ner, igen. Att jag börjar om. de ba' e så