Har egentligen ingenting att skriva.. men tänkte uppdatera iallafall. 
Påsken igår var bra, har egentligen aldrig sett påsk som något speciellt(?). Firade den med min bejbi på kvällen istället, sötnosen gav mig massage med babyolja.. så skönt♥
Och idag har jag bara umgåtts med honom hela dagen eftersom att jag inte träffar honom på en hel vecka nu, usch! värsta känslan.. 
sommartiden är i vilket fall tillbaka och det är helt underbart, mycket ljusare ute ;-) 
ska spela lite spel med mor&far och älskling som får vara med hemma ifrån sig^^ så får vi väl se när vi somnar denna natt:') 
 

Har umgåtts med älskling sedan i Torsdags, därför har det varit segt med uppdatering. Vill som sagt umgås med honom så mycket som möjligt innan måndag eftersom att han åker till Sälen. 
Vad har vi gjort då? inte alls mycket, tittat på filmer, myst och sådär.. jag har sprungit runt och lekt gangsta i hans keps bland annat ;-) 
idag är det påskafton och jag ska väl fira lite påsk här hemma sedan kommer älskling ikväll igen! Ska försöka hålla uppdateringen på top medan älskling inte är här! 
Glad påsk allihopa! 
Denna dag har bara flugit iväg.. gått fort som fan! klockan är ju redan åtta.. jag har verkligen inte gjort någonting sen jag kom hem från skolan, anders har haft två kompisar här så vi har väl varit sociala med dom. 
nu tittar jag på sofias änglar & försöker få kontakt med min loverboy, vill så gärna sova med honom inatt.. och varje natt fram tills söndag. men vi får väl se. 
jävligt skönt med lov förresten, yeeey :D 

och köpa Sverige bikini istället för USA bikini? 
tycker att båda är lika snygga så det spelar ju ingen större roll, risken är väl att man kanske blir kallad rasist;d 

me today. 

Sista dagen i skolan, jag kan inte förklara hur efter längtat detta lov är. Ska bli så jäkla skönt, och nästa helg får jag äntligen åka ner till min kusin i norrtälje! tråkigt bara att älskling åker till sälen hela lovet, men det är väl bara nyttigt för förhållandet:') 
sitter på engelska lektion, den slutar om en halv timme & jag ska öva lite på ord, haha måste ha större ordförråd tydligen! 

följ mig på instagram btw, bättre uppdatering där @isabellamahl 

Har fått träffa min efter längtade pojkvän idag.. bästa känslan verkligen! Vi var sociala med mamma&pappa men gick sedan och tittade på tv, har varit skönt att äntligen få träffa honom.
Jag har duschat (snabbis), hatar snabba duschar:( älskar att dusha längeee.. men eftersom att vi får lov imorgon så har jag hur länge som helst på ;-) 
nu sitter jag i sängen igen, och lyssnar på ansiktet.. asså varenda låtrad kan ju jämföras med mitt liv. 
ska sätta igång ett avsnitt av house och försöka sova, glömde min Burn (energidricka) uppe, och jag orkar inte hämte den, så får dricka cola istället, men det blir bra.. godnatt bloggen! 


har slöat sen jag kom hem kl två, ätit massa godis och tittat på serie (förintelsen) med pappa!
verkligen as bra serie!
har ingenting kvar i skolan att göra, loooov♥♥♥♥!
ikväll kommer andreas och hälsar på pappa lite, pappa har ju tjatat efter sin lilla "svärson" sen han kom...
nej ska fortsätta titta nu ;-) puss
Har precis avslutat min svenska lektion, där jag hade muntlig redovisning.. jag valde att strunta i mina pappaer och prata direkt från keynoten, missade massa text men det gick bra iallafall! fick mycket bra kritik ifrån min lärare & ett betyg jag är stolt över :) 
nu är det bara medicin provet kvar, sen kan jag sluta vara nervös.. ska plugga arslet av mig fram tills dess. 
hoppas ni har en bättre onsdag än vad jag har ^^


sitter och övar på mitt svenska muntliga jag ska göra nu på morgonen, det känns som att jag kan det mesta så borde få det att flyta på... tog tid nyss och hamnde på 5 minuter så kommet väl ta ungefär 3 hahaha!
är nervös för jag hatar att prata inför klassen...men de borde gå bra! måste även få ett bra betyyyyg......
Kan börja detta inlägg med att det inte varit en bra dag! och jaa, jag ska fan klaaga. började dagen med att jag vaknade upp & hade skit ont i min tumme&hand efter min skada (antagligen mjukdelskada &  det suger). 
så har gått runt och haft ont hela dagen, behövde stödtejpa handen på idrotten som innebar att jag knappt kunde spela badminton ohc det sög eftersom att det var på största allvar. 
somnade på skit dåligt humör så har varit på dåligt humör idag igen, jag verkar ha hamnat i en dålig cirkel(?)
sen har dagen bara bestått utav plugg, har svenska redovisning imorgon & medicin prov! kan då fan ingenting om något utav det... men får väl gå som det. 
nu sitter jag iallafall i sängen och lyssnar på ansiktet, ååh jag blev helt beroende utav deras nya album, bästa! 
inatt jobbar mamma så jag får sova med ena örat vaken ifall att pappa vaknar och har ont så måste jag hjälpa honom, hoppas han sover någorlunda bra så jag får sömn, men det är synd om honom! 
nu ska jag lägga mig & titta på house och försöka somna fort som fan, godnatt bloggiseeeen! 


Godmorgon! är ledig idag (sjukanmäld)..är på väg till västerås för att spänna tandställning och handla födelsedagspresent åt syster.
idag kommer nog pappa hem, äntligen! & älskling kommer till mig efter skolan så vi ska väl baka chokladbollar till pappa!
gulligull hihihihi!

Ansiktet - Singel går på repeat i högtalarna, världens bästa låt. 
Yeah aah… för du får mig att önska att jag vore singel, vore vore singel
Håller någon i handen när jag ser dig där vimlet
Och jag fryser till som om det vore mitt i vintern
För du får mig att jag önska att jag vore singel,vore vore singel,

Tänk om du kan ändra mig
om allt du tänker dig
Du har mig lindat som en ring runt ditt finger
Ooooh ahh jag orkar inte kämpa mer
Allting vore enklare
Om jag vore singel, vore vore singel, för du får mig att önska att att jag vore singel,



har haft en toppen helg hos älskling, nu igen! vi har inte gjort mer än vanligt ;-)
mamma hämtade oss byss så nu är vi på väg till västerås för att hälsa på pappa, hoppas han är piggare idag och får komma hem imorgon!
varit vaken sen sju, älskling sover....
brist på saker att göra!

Det flesta utav mina lärare är på kurs idag så vi fcik hemarbete och är lediga istället! dock har jag ingen bok hemma, så kan inte plugga alls! får göra det imorgon, men förväntar mig att mina lärare inte kommer vara sådär jätte glada på mig, men jag åker inte fram och tillbaks till skolan för att hämta en bok, hade varit ok om skolan legat här i kolsva;d 
har nyss ätit en god frukost och siter och myser i mina mysbyxor ↑. 
ska öva lite på mitt svenskatal, kanske skriva om det lite.. vill verkligen ha bra betyg på det här! annars vet jag inte vad som händer, pappa är på väster lassarett redo för operation  av ryggen, lycka till världens bästa pappa! 
ikväll kanske jag drar mig upp till älskling, får se, han skulle  plugga och jag tycker att han ska koncentrera sig på det! nu blev det ett långt inlägg haha... men nu vet ni hela min dag ^^kanske hörs senare 

Är klar med mina förbedelser inför mitt tal jag ska hålla på svenskann ästa vecka om ungdomsspråk! Så nu har jag god tid att öva, ska skriva ut papprerna och läsa&läsa och läsa högt framför allt! 
Nu ska jag plocka lite snabbt nere på rummet för klockan fyra kommer älskling, och jag är så glad, har inte träffat honom sen söndag. Ska även fira syster som fyller 20 på fredag idag eftersom pappa ska opereras imorgon och kommer inte vara hemma på fredag. 
en bra onsdag, hoppas ni också haft en bra dag! 
Onsdag idag, innebär att jag slutar 20 över 1 med bara tre lektioner! Skit skönt, dock är lektioner 70 minuter, det är drygt. 
Har engelska nu och ni vet ju vad jag tycker om det, deeeet suuuuger ap anus! 
När jaag kommer hem ska jag fixa lite på mitt svenska tal och sedan städa rummet, sen kommer älskling.. åh gud vad jag saknar honom! 
aja, ska väl hitta på nå kul att göra tills lektionen är slut, har typ bestämt mig för att skita i detta;) 
Jag är bokstavligen talat alldeles slut i kropen, denna dag har varit så lång. 
Började morgonen med att skriva naturprovet, och jag hoppas verkligen på ett E, gick så dåligt! 
Sedan fortsatte dagen i sin vanliga takt, fortsatte att spela badminton på idrotten då vi hade turnering, och jag vann! *stolt tjej* men efter det har ajg varit alldeles slut. 
varit hemma i några timmar och har bara tittat på tv, nu tittar jag på schindlers list och har skrivit lite på mitt svenska tal, skönt att komma igång! 
saknar min älskling & är godissugen, inte bjaaa! :( 
ska fortsätta och titta på filmen nu iallafall, hejdå 




kan ingenting om när naturen, men har jag tur får jag väl ett E iallafall.
har inte haft någon aptit alls idag heller, stressad kanske?
har iallafall tagit en varm dusch & ska snart sova.
älskling kom inte hit ikv, är ni förvånade?:PpPPpp
så kvällen har varit seg. aja upp halv sju imorrn godnatt!
Har kommit hem ifrån skolan, hunnit äta två toast, ååh så gott! läst lite natur men största delen har jag suttit och pratat med pappa, han var lite förvirrad angående några saker andra världskriget, så då fick jag komma in och styra upp altl, pro som jag är! 
sitter framför kameran och leker lite, orkar verkligen inte plugga naturkunskap trots att jag har världens största prov. men måste, annars kommer jag må jätte dåligt.. 
ikväll kommer älskling, mysssmysss. 
har bott hos älskling i helgen, som har inneburit bio, pizza, film, mys, skratt. jag älskar dig min pojke♥
hemma nu & målar naglarna, väntar på att mamma ska komma hem. söndagsångest....


har packat halft, har fixat mig halft, allting är halft och bussen går om 50 minuter, men mitt i det har jag hunnit plugga naturvetenskap också! skriva lite förhand som jag kan ha med mig till älskling ikväll. 
ska iallafall fixa mig nu, och så hoppas jag älsking har räknat med att ta sex bussen annars har jag stressat i onödan :PPPPP 
Kom nyss hem ifrån skolan, fick trevligt sällskap på bussen också. Alltid mycket roligare än och behöva åka själv. Nu sitter jag i köket och lyssnar på asniktet, så jädrans bra! 
Ska väl göra lite skolarbete sen leta fram outfit för ikväll, har lovat min pojkvän att ha på mig tights, men har ju inget att matcha det med! men får väl se vad jag hittar på.. ikväll är det fredagsdejt med älskling, pizza & bio.. mysigt. 
men ska sätta igång nu, ha en bra fredag alla där ute! 
haft tandställningen i sju månader, så sjukt jävla nöjd med resultatet. jag som person har blivit starkare, och mitt självförtroende är på gång att komma tillbaka, idag ler jag utan några problem. 

Skolan idag har gått helt okej, förutom att jag har fått ytterliggare en muntlig uppgift... så jädrans drygt. Gör bara muntligt hela tiden! men aja, lärarna bestämer, eller hur äre? 
Efter skolan följde älskling med mig hem, så har fått skratta, busa, gosa, mysa, hela torsdags eftermiddagen.. skulle aldrig klara mig utan min fina pojkvän. han är mitt liv, verkligen. 
ska väl prata med älskling på skype och titta på ett avsnitt av house, dock hinner jag aldrig se slutet innan jag somnar haha! - godnatt ;) 

Godmorgon världen! Sitter i skolan nu, på den första lektion av mångaaa. Engelska, skulle behöva spela in mitt reportage, men jag övar istället och spelar in när jag kommer hem. Riktigt kallt ute idag, jag fryser ihjäl så jag sitter med jacka på i skolan, fjortisvarning, men vad gör man inte? Sitter med Ansiktet & Lorents och Sakarias i hörlurarna, love! 
Men måste fortsätta nu i vilket fall, mer uppdatering sen! ha en bra dag alla;d 
uppdateras antagligen, igen... kommer iallfall inte in, ååh. 
jag måste alltid lägger mig och tittar på ett avsnitt av house, one tree hill, the mentalist, bara något när jag ska sova. 
jag bara älskar swefilmer, fan va irriterande detta var, tur att body of proof börjar om en timme på kanal fem haha! 
ska iallafall försöka sova efter det, så säger väl godnatt ige! 
Har skrivit klar min engelska ska bara lära mig uttala orden korrekt och sen spela in det, detta gör jag i morgon. Måsste också börja med naturvetenskapen. 
Skulle träffat älskling, men det blir inte av, surt som fan.. hade ju ställt in mig på det. Aja sova tidigt ikväll så godnatt

dissade skinnjackan i morse eftersom att det snöa igår, kommer nog inte använda skinnjackan förs i april.


Godagens bloggiseeeen! Kort dag i skolan idag, skit skönt. Bara tre lektioner så det gick alldeles utmärkt. Kom hem halv tre så tittade på ett avsnitt av Det okända och nu ska jag läsa min natur bok eftersom att vi har provp å tisdag och jag har inte hängt med för fem öre haha! 
Ikväll kommer älskling, myspys då♥ 
Har ingenting att skriva så ska sätta igång att plugga nu ;) - hejdå 


har lyssnat sönder på sommarplågan (sommarplagan), fick den på huvudet efter en hel helg med pojken.
tänkte bara meddela er om hur min dag varit, idag är det en sån där lång dag i skolan, men fick åka hem redan kl 15.00 och det var väldigt skönt.
hade matteprov, ekvationer, det gick nog bra..började med badminton på idrotten, jätte kul!
ansiktets nya album blir bättre o bättre, lyssnar sönder på låtarna nu!
har bokat tid med äldsta kusinen, så ska upp till stockholm på påsklovet 5,6,7 april och hälsa på, väldigt kul!
ska strax lägga mig i sängen och titta på the mentalist - godnatt!

Jag hittade denna bild på min pojkväns bilddagbok, skrivet den 22 Augusti 2010. För det för första är det egentligen bara 3år sedan, men jag känner knappt igen mig på bilden - fjortisbild. Men texten han skrev, ur gullig.. och jag kommer ihåg att vi bråkade just den dagen, världens bästa pojkvän! love 
Jaa... Ansiktets nya album, vad säger man... jag hade ju hört 4 st av de 12 låtarna som var med på albumet.. och dom fyra låtarna är AS BRA! men det andra 8 låtarna är alldeles för mycket maskinen style. Jag älskar maskinen men maskinen & ansiktet är inte samma sak, ansiktet har alltid haft annan musik. 
Men texten är väl helt okej, men ja, hade mycket mera förväntningar! 
sitter och uppdaterar spotify hela jävla tiden för att ansiktets nya album, #dennyarbmannen ska släppas... längtar är total. ♥
ber om ursäkt för att jag inte har några bilder, måste fixa det. 

hade en lektion idag, sex & samlevnad.. omg så tråkigt. sen hämta pappa mig så åkte vi till västerås vidare till tandläkaren, skönt att ha en väl fungerade tandställning nu! 
vi kom hem runt halv två och sen dess har jag pluggat matte, prov på ekvationer imorgon.. sen sitter jag och väntar på att ansiktets nya album ska släppas, blir galen var inne & titade redan halv åtta i imorse! 
ska gå till bibloteket och lämna en film, och sen kommer älskling hit. bra måndag! 

Har bott hos älskling denna helg, var länge sen jag var där så det var ganska skönt faktiskt. I fredags gjorde vi ingenting, somnade tidigt. I lördags var älskling i köping med sin far & farbror och tvättade crossen så jag var hemma med hans mamma och bakade, mysigt:') sen på kävllen tillbringade jag & andreas lite tid med hans farbror & sen myste vi framför melodifestivalen och tog ett varmt & långt bad♥ väldigt bra helg, förutom att jag haft ont i munnen så choklad är det enda jag kunnat ätit. 
nu ska jag ner på mitt rum och ringa älskling på skype och sedan duscha, imorgon äre en lektion i skolan sen vidare till västerås för tandläkaren, godnatt bloggisen 
har ätit, packat, fixat naglarna och nu solar jag, har typ städat också.. aktiv tjej idag!
så skönt med ny fixade naglar, mina naglar har var trasiga och äckliga allt för länge nu, tjejig tjej;)




Kom hem för ett litet tag sen och har bestämt mig för att sova hos älskling ikväll. Så nu ska jag fixa mina naglar medan jag tittar på one tree hill, sedan sola en liten stund, har en sådan sommarkänsla♥ sen äta & duscha och bege mig till pojken. 
dax att sätta fart! 

Ledsen tjej med trasig tandställning som orsakat två jätte stora blåsor på vänster kind. 
Fredag idag, aaaas skönt. Ska hem & äta lunch sen städa rummet och duscha tror jag:) beroende på om jag sover hos älskling eller om han sover hos mig. 
Vi får se vad jag & älskling hittar på ikväll, jag är ganska trött idag, men ädnå sugen på att göra nå kul :) 

Allt idag är dåligt, är verkligen på as dåligt humör. Vet inte varför heller. Mamma ringde tandläkaren och fick inte tid först på måndag i västerås så får gå med en järntråd som sitter löst hela helgen. Pappa väntar på operation, eller så opereras han nu, vi visste inte vilken tid det skulle bli av, stackars pappa♥ Jag är trött på skolan, och irriterar mig på alla lärares beteende. Mina klasskompisar ber mig lugna mig och skrattar åt mig och säger att jag ska sluta kaxa mot lärarna.. men nej, orkar inte. 
Min pojkvän skickar bild på att han äter max.. och jag är nog inte hungrig! 
nej usch, lång dag, kommer hem fyra, ska äta GOD mat då och sedan städa rummet, fredag imorgon, ska hälsa på pappa sedan får vi se vad som händer! 
var hos tandläkaren, hon satte dit tråden och bytte gummisnoddar.. nu ikväll gick tråden upp igen, pappa tittar och ser att fästet har gått sönder...livet! ♥♥♥♥
så jädrans ont! ska snart sova, fan va skönt.. lång dag i skolan imorgon!
juste var barnvakt åt novis idag & vi gick till bibloteket!





Sitter på Engelska lektion nu, ska göra nå reportage om något nyhet. Inte alls kul, aldrig varit en fan av engelska men tur är så behöver inte redovisa det munligt haha! 
Hade svenska som första lektion & då diskuterade vi om Ondskan, gick nog rätt bra! En lektion till idag, medicin, sedan slutar jag.. kort dag idag! Efter skolan ska jag och pappa till tandläkaren och se om det kan fixa min tandställning eftersom att den har fuckat ur. 
& sedan ska jag städa rummet och så hoppas jag på att jag får träffa mitt hjärta ikväll ♥ 
aldrig varit stoltare över mig själv nu, har gjort klart alla frågor till ondskan 55minuter innan deadline och jag är så glad att jag blev klar efter att ha hållt på i fyra timmat och gett upp många ggr på vägen, nu ska jag äntligen sova! godnatt bloggisar
Äldsta storebror tattuerade sin rygg igår, min andra storebror tattuerade sig idag, min storasyster tattuerade sig också, bliiiir nog inte liten sugen?! vet exakt vad jag vill ha nu också.... ååh, måste ske! 
Efter skolan gick jag & min pojkvän till UM för att jag skulle ta den andra livmoderhalssprutan och prata om vad vi skulle göra åt mina mensmärtor eftersom att det jag har testat nu inte funkar! Jag fick recept på värktabletter så får väl se om det hjälper... lite starkare saker ;-)! 
Nu har jag läst klart de sista 20sidorna i Ondskan (rubriken är den bästa meningen i hela boken) och sitter och gör dom sista frågorna nu, tror dock inte att jag kommer bli klar tills ikväll för jag vill göra detta ordentligt för jag vill ha ett bra betyg! jag måste höja betyget i Svenska fort som fan! (innan sommaren) 
juste min tandställnign har fuckat ur, tråden har lossnat så har skit ont, så måste till tandläkaren och fixa det! 
Nu måste jag forstätta med frågorna, långt inlägg förlåt! 
 
Tisdag morgon & sitter på natur lektion nu! så jävla tråkigt, håller på med naturen, typ ekosystem och kretslopp och näringskedjor! jag har aldrig varit ett stort fan av natur och kommer nog aldrig bli det heller. 
denna dag är lång, 8.15 - 15-30! Tur att jag bara har två såna dagar i veckan :) 
efter skolan ska jag på läkarbesök, träffa läkare på ungdomsmottagningen för att prata om mina fina tabletter jag har ätit i tre veckors tid nu, och sen måste jag ha akut tid till tandläkaren för min tandställning har typ gått upp & böjt sig, fitta vad ont det gör :( 
sen ska jag hem och fortsätta med mina svenska frågor, nej måste jobba nu! prov om två veckor! 
alla barn i åldersordning 


första dagen i skolan, klaaagar inte! började halv tolv, slutade halv två! tog bussen hem till älskling & har varit där hela dagen, skojjjj! även tagit fram min efterlängtade skinnjacka, vårkänslor!!! ska dock ha halsduk till annars kommer jag frysa hihihihi!
göra lite skolarbeten sen ta en varmdusch - puss
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D skämta bara -.-' fyffaaaaan




träffat min farfar idag efter att inte träffat honom på sju år! ♥ snart kommer älskling, myspyyyys hela natten


Älskling sov här inatt, myspys♥ idag var vi in till kicks så jag kunde köpa lite skit, vax, nagelfil, ring, örhängen, babyolja! måste dock köpa lite nya kläder men få ta det någon annan dag! nu ligger jag i sängen & tittar på film ska upp halv nio imorgon för att åka iväg till farfar! - godnatt