Hade cirka 600 bilder på telefonen, så jävla onödigt så har rensat den lite... tagit bort bilder jag inte behöver ha bland annat kopior(!!) sen får jag föra över det flesta till datorn... än så länge ser de ut såhär:



tröja 559:-  solglasögon 250:- 

 
är så trött på att det är alltid är jag som ska fixa allting, att jag kämpar för att få ihop saker medan de andra personerna klagar på att det aldrig händer något men tänker ändå inte göra något åt saken
Godmorgon! Sitter i skolan nu och jobbar med ett grupparbete, men vi är klara så jag gör massa annat, tittar till exempel på kläder :') tänkte berätta lite kort om min helg, i fredags var jag & älskling enbart hemma och hade de mysigt. 
i lördags klev vi upp och åkte iväg till västerås för shopping, fick med mig bland annat tre tröjor, nya vantar & halsduk hem.. om jag har ork kanske jag kan visa det någon dag. 
när vi kom hem från västerås hämtade vi upp robin & oskar för att åka vidare till barkaby där det var bilträff.. sveriges största! jag hade förväntat mig mer, hälla i västerås är mycket roligare! men vägen dit och vägen hem var riktigt kul. 
igår var jag & älskling i köping med hans kusin, åt kebaaaab<3, sen hem och titta på film & äta massa godis. 
kort & gott har jag haft en bra helg, nu är jag genomförkyld, inte alls lika kul.. 
 


hejsan hoppsan:') sitter i bilen nu på väg till västerås för lite shopping med familjen och älskling♥ kommer bli en hel dag och sedan far jag och andreas vidare till storstaden(!!) för bilträff, och även för att träffa min syssling! bra helg!
- En sak jag hatar med mig själv, någonting som kan stå i vägen när man vill göra något, lyckas med något, eller något som står i vägen när man har en sjukt bra känsla men det finns tankar där som gör att man efter 30sekunder inte alls har den där känslan längre. 
Att känna oro, att intala sig saker.... vet inte om det är bara jag? Eller det kanske är så allmänt med tjejer i tonåren, isåfall något jag inte har märkt... kanske inte heller någon som märker att jag är så som person? Detta är iallafall jätte jobbigt eftersom att jag oftast går runt och är fundersam & orolig. 
Exempel kan vara att jag är jätte glad och lycklig med min pojkvän, men sen räcker det med att jag ser att han gillar en tjejs bild...så raseras alla mina känslor och jag intalar mig själv att han pratar med allt o alla, att alla andra är mycket bättre än mig själv.. och det kan inte vara bra för psyket att gå runt och känna sig lurad, att man inte duger. 
Men det kan också vara om jag till exempel ska göra en uppgift i skolan. Jag tycker att uppgiften är reletivt enkel, att det går bra och allting flyter på. Men om jag sedan inte få det betyget jag hade förväntat mig har min självkänsla raseras, att nästa gång jag ska göra en uppgift i just den kursen tror jag att jag inte klarar av det.. att jag är dålig. 
Det kan vara precis vad som helst, en film, en låt, en bok som kan få hela min värld att vända sig upp och ned. Jag går ifrån en glad & positiv tjej till en tjej som har dålig självkänsla & inte vågar göra någoting. 
Men det värsta måste vara att jag som person i en relation har så svårt att lita på min parnet pga min egna självkänsla, att jag är orolig över att han kommer göra något med någon annan, att jag går runt och är fundersam. Att jag går runt och är orolig och fundersam gör även så att jag blir arg, att jag blir arg på personen som jag anser göra mig på det här dåliga humöret. Jag har inte alltid varit sån som person, men det har växt fram. Kanske efter traumatiska trauman...vem vet? 
Dålig på att ta kritik, mår jätte dåligt. Men när någon person säger något positivt blir jag jätte glad och ingeting kan första den dagen. 
När något bra händer, mår jag jätte bra och är jätte glad.. det finns inget annat i min värld. Men när något dåligt händer går jag totalt ner i depression...nästan så att jag är okontaktbar... 
kanske är jag manodepressiv, precis som farmor & pappa.... vem vet. 
har haft en lektion och nu har jag håltimme i en & en halv timme, helt själv eftersom att min klass har engelska. sitter i studiehallen och gör klart min uppgift om KOL som ska vara inlämnad på måndag, så skönt att ha allting klart! är alldeles strax klar med den och då har jag tid över till att göra klart inlämningsuppgiften om omvårdnad vid diabetes. 
gör jag klart dessa kan jag chilla hela veckan.. om vi inte skulle få någon ny uppgift. 
ha en bra dag everybody;* 
 
godmorgon! håller på och fixar mig lite smått för ikväll blir det fest med massa nytt folk (tar dock med mig andreas hihi). är riktigt taggad, och tror på att det kan bli en riktigt lyckad kväll!




 
Godmorgon, har haft en lektion nu på morgonen..idrott! Gick inte lika bra som förra gången, var inte alls taggad på att gymma & fick använda mitt andra knäskydd idag och det hjälpte inte alls, så nu har jag jätte ont! 
nu sitter jag iallafall på vårdlektionen och ska göra klart uppgiften om diabetes, hoppas jag blir klar fort så jag kan börja på säsong 4 av the mentalist! 
vet inte vad jag ska göra när jag kommer hem, får väl se. 
låten beskriver mitt humör idag.. 
Nu är verkligen hösten här, det är dimimgt och mörkt ute! Men jag är inte ledsen för det, för jag tycker att det är rätt mysigt ändå. Att få ha mjukisbyxor och sockor på sig hemma och att ha en anledning till att ligga inne och titta på film istället ör att vara ute. Inatt sov älskling hos mig (första gången i en vecka)... våra föräldrar har varit så oroliga över att vi inte kommer upp och iväg till skolan, MEN det gjorde vi! vi åt frukost och det är vanligast vis aldrig jag någonting gör eller hinner. därför är jag också på bra humör eftersom att jag fick vakna bredvid min älskling♥ nu sitter jag iallafall i skolan och har håltimme fram till halv elva, riktigt drygt! men resten utav min klass har engelska... den här dagen är riktigt lång och seg. men studiedag på fredag, så känns det lite bättre! nej nu ska jag slå på en film eller någonting:) 
hej måndag, hej hösten. 
måndag morgon börjar helt OK, har fått min skönhetssömn efter att sovit med fönstret öppet i regnet..bästa ljudet! träffade älskling på bussen, och är klar med uppgiften som vi ska göra nu på specialpedagokiken! 
ska alltså ta & plugga lite diabetes eftersom att jag ska skriva provet 15.10 idag, kommer alltså inte komma hem förs 17.30 ungefär... lite segt, men det går nog bra! 
ikväll kommer älskling till mig, och sooover med mig.. sover som bäst med honom. 
för övrig tycker jag att det är helt okej att hösten är här, det är mysigt..speciellt med att få gå i halsduk & skinnjacka, stickade tröjor.. lång ärmade.
rätt skönt efter en sommar med 30+ varje dag. 
 


hade en toppen dag, blir dock inte firad förs idag!
öponade iaf en present igår, present av älskling♥ en omvandlare..som gör att jag kan koppla in HDMI kabel till macen, så nu kan jag äntligen ha den inkopplad till datorn!
äsch ska fortsätta vara trevlig nu, hörs ikväll!
äntligen helg, och äntligen fredag den  13:e september! min födelsedag, 17 bast... bara ett fucking år till 18. 
sjuukt jävla taggad(a) 
dagen har börjar bra, började med att åka till skolan och lyssna på föreläsning som hölls av Olle, som har fråga olle-dokumentären. 
sedan hem vid tio (kort dag) och mamma & pappa bjöd på max till lucnh. 
nu sitter jag vid datorn och spelar lite spel osv, ska nog ta en powernap snart! riktigt trött
eller kanske.. designa om bloggen ? 
 


godmorgon, verkligen god morgon!
det dimmigt och rått ute, märks att jag fyller år imorgon, höst!:)
idag går jag i skolan till halv fyra sen hem o jobba.
btw så har jag sån jävla träningsvärk, kan inte lyfta eller sträcka ut armarna & bröstmusklerna ska vi inte ens prata om:)
på väg till skolan nu, ha en bra dag allesammans!


alarmet står på 9.30 - jag börjar nämnligen 10.45 imorgon, rätt skönt! :)
har inte fått någonting vettigt gjort idag, kollat på tv & läst bok.
imorgon står städning på schema :')
godnatt
Lillördag, nu är det inte långt kvar på denna vecka! hej förresten :) 
tänkte bara kika in och säga allt, livet rullar på och allting känns fruktansvärt bra.. trots att jag har inlämningsuppgift i alla mina kurser samtidigt så går det bra.. känns som att jag har allt under kontroll:) 
för övrig sitter jag och lyssnar på kära medina, bästa!<3 
ska göra klart en uppgift sen duscha:) 
 


har nyss krypit ner under täcket, var så otroligt trött imorse så hoppas på att få sova ut inatt!
nu på kvälken har jag pluggat & tittat på tv, älskling kom inte hit ikv eftersom att han hade ärenden i västerås.
men förhoppningsvis följer han med mig hem efter skolan imorgon♥
nu ska jag somna till CSI, godnatt!
hejsanhoppsan! måndag idag, nya möjligheter. 
är inte alls på dåligt humör för att helgen är slut eftersom att denna vecka kommer gå något otroligt fort.. och sen fyller jag ju faktiskt åt på fredag! 
denna dag har gått fort, har inte haft så många lektioner & är äntligen hemma.. 
nu ska jag plugga lite diabetes (Eftersom att jag inte fick göra provet idag) och äta, så huuungrig.. ikväll kommer älskling, och då hopaps jag på att det blir massa mys framför tv;n..med en liten godispåse kanske (a' 
klagar inte för en sekund för veckans schema, kanske inte behöver ha söndagsångest! 
 
trots att jag är förkyld & lite sådär, så har jag haft en superduper bra helg med mitt hjärta♥ i fredags var vi ute med charlie, william & nicklas..haha ååh..fulla ungdomar<3 
i lördags tog vi de enbart lungt, gjorde absolut igenting! 
idag är det söndag, jag&babe städade klart husen, och sen dess har jag gjort en skoluppgift och pluggat lite diabetes, missade ju provet & hoppas att jag får göra det imorgon, och eftersom att jag inte har pluggat något sen i torsdag måste jag ju påminna min hjärna lite ;) 
nu ska jag ta en dusch & sedan plugga lite mera... 
Gordmorgon och förlåt för den hemska uppdateringen! Men nu är det så att jag är sjuk..eller ja, vet inte riktigt. Grymt trött i kroppen och har ont i huvudet. Så var hemma igår och idag från skolan. 
Igår pluggade jag diabetes hela dagen eftersom att jag skulle åkt in till skolan och gjort provet idag, men känner att jag inte riktigt kan tänka klart. så lika bra att göra det någon annan dag.
just nu sitter jag och skriver lite på min svenska uppsats om Teckenspråk! ska försöka få klart den så fort som möjligt. 
Jag har även fått hem en kallelse till magnetkamera undersökning av mitt knä! fast... den 13 oktober, en månad kvar liksom...och jag har redan tröttnat på kryckorna, men måste hoppa minst en månad till eftersom att läkaren inte vill att jag ska stödja mig på benet iaf det är något som har slitis. 
såå lite ledsen tjej här, men får väl göra det bästa av situationen! nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats och ta på mig lite skönare kläder, avlider av värmen! 
Välkommen kära onsdag, mitt i veckan! älskar den känslan :') 
sorry för att jag inte uppdaterade något men var fullt upp i skolan & sedan var jag hos älskling och när jag kom hem duschade jag och somnade som en stock! 

idag började jag 9.45, riktigt skönt att få sova ut! Började med idrott som första lektion och jag fick gymma på grund av min knäskada.. och jag får bara gymma överkroppen, så gymmade en timme med handlar.. bröst, trieceps, biceps.. aaaaj, vad mina muskler blev trötta...
nu sitter jag på vårdlektion, skriver om omsorg vid diabetes.. 
får se när jag slutar idag! :) 
de sista jag tänker på ikväll är "hur gör man när man ingenting vill göra"
godnatt bloggläsare!
var med mamma ner till aptoeket&läkaren och sedan till affären, rätt trött jag blev i kroppen.. så har suttit i soffan i tre timmar och ätit lunch&glass, tittat på the mentalist och i mellan åt pluggat lite diabetes.
rätt intressant eftersom att baby har diabetes, känns som att det är bra att veta liksom:)! 
får se vad som händer sen, måste iallafall hämta hem mina nycklar & busskort! 
 
Ofta känner man en smäll i knät, följt av smärtor. Knät svullnar upp på grund av blödning från korsbandet. Det kommer att göra ont i knät de följande dagarna/veckorna. När det lugnat ner sig i knät, ger själva korsbandsskadan inte några smärtor. Senare är problemet att man känner att benet ger efter/är instabilt. Man får en känsla av bristande styrning av underbenet. Detta kan i sig själv vara mycket irriterande, men det kan också medföra ytterligare skador, till exempel en meniskskada.
Okeeeej, så jäkla arg på livet just nu :-( morgonen börjar jätte bra, allting flöt på och var as najs. men när jag väl börjar ta på mig skor & jacka så inser jag att min väska är hos andreas, men det löser vi snabbt genom att hämta fram en annan, sätter på mig jackan..ska se så jag har allting med mig, nej då är mitt busskort & mina nycklar hos andreas....sååååå skiter i skolan idag eftersom att jag inte kommer dit utan busskort/bankomatkort, jävlaa skit dag, hatar o vara hemma från skolan. 
missar 340 viktiga saker och det är sviiiin tråkigt o vara hemma, klättrar på väggarna.. klcokan är åtta & den här dagen kommer vara äckligt lång, jag är arg! 

Välkommen 1 September! och hej alla läsare:) 
riktigt sliten idag, kom hem inatt runt halv två efter att umgåtts med massa goa människor och kört fulla ungdomar.. kan ju vara det roligaste som finns! 
idag har jag & älskling legat i sängen hela dagen, tittat på grease och ätit chips..tjockisar.
eftersom att jag sket i mina kryckor igår och gick runt på tå idag (ser så mobbat ut med kryckor) har jag rätt såå ont idag, hihi får skylla mig själv! 
ska fixa & dona lite nu, ikväll blir det att ta det lugnt, plugga lite medicin tror jag! :)